Un any d’emocions que volem compartir amb vosaltres

FinquesCelBlau_Navidad2017-01-600Posar una casa, un pis, una masia o un apartament en venda o en lloguer és parlar d’emocions.

Emocions perquè…

per a molts dels seus propietaris, implica cedir-nos una llar on han viscut grans moments;

per a les persones que cerquen un nou lloc per viure-hi suposa un pas més a la seva vida, ple de noves experiències i de nous racons que han de fer seus;

i pels mateixos espais, perquè acumulen les emocions de totes les persones que hi han viscut o que comencen en ells una nova etapa vital.

Per a l’equip de Finques Cel Blau implica tractar amb les esperances de les persones i amb espais que aviat seran noves llars. Posar en contacte a persones amb persones, ajudar-los a descobrir el lloc idoni on començar una nova etapa amb els seus.

Aquest 2017 ha estat un any molt positiu en la nostra feina. Amb el suport dels nostres fidels clients, ens ha permès créixer i hem pogut inaugurar una nova oficina a S’Agaró, a l’Avinguda Platja d’Aro, 273. Però també un any d’emocions perquè hem dit adéu a una gran companya, la Sílvia, que portava més de 9 anys amb nosaltres i ara inicia una nova etapa laboral, i hem donat la benvinguda a l’Emili i Ester, que s’incorporen a l’equip amb gran il·lusió.

En definitiva, un any en el qual hem continuat descobrint precioses cases, masies i apartaments a la nostra Costa Brava, que com bé sabeu admirem molt i que no ens deixa mai de sorprendre.

I, sobre tot, un any per conèixer i tractar amb persones, siguin propietaris, compradors o llogaters, amb qui, podem dir sense dubtar, que hem establert una relació professional i d’amistat en aquest procés tan enriquidor de cercar nous espais per viure-hi.

Gràcies a tots els nostres clients per confiar en nosaltres, sempre.

Bon 2018!

Maria Calvo

Related Posts

Los detalles de nuestras nuevas oficinas en Sant Feliu de Guíxols

Los detalles de nuestras nuevas oficinas en Sant Feliu de Guíxols

Te compartimos 4 secretos de la casa Cendrós de Sant Feliu

Te compartimos 4 secretos de la casa Cendrós de Sant Feliu

Finques Cel Blau seguimos teletrabajando para ayudarte en las dudas que pueden surgirte en cuanto a  propiedades y alquileres

Finques Cel Blau seguimos teletrabajando para ayudarte en las dudas que pueden surgirte en cuanto a propiedades y alquileres

Vacaciones en la Costa Brava: así fue nuestra felicitación navideña

No Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FINQUES CEL BLAU 2020

ENTRADAS RECIENTES

CATEGORIAS

TODOS LOS ARTICULOS

Etiquetes