5 motius per llogar la teva residència a la Costa Brava aquest estiu amb Finques Cel Blau

Finques Cel Blau, inmobiliaria

Si estàs pensant en llogar la teva casa o apartament a la Costa Brava aquest estiu i tens dubtes de com posar-te en marxa, volem donar-te 5 motius per llogar la teva residència amb l’equip de Finques Cel Blau. La nostra filosofia és sempre establir una excel·lent relació amb els nostres propietaris, que et sentis tranquil i segur a l’hora de posar la teva residència a les nostres mans i, sobretot, que hi treguis una bona rendibilitat.

T’expliquem en quines línies treballem a Finques Cel Blau per facilitar-te el lloguer vacacional de la teva casa o apartament amb total seguretat i tranquil·litat:

1. Llogar la teva residència d’estiu sense renunciar a disposar-ne els dies que vulguis

 

Sabem que casa teva és un espai íntim, amb records i vivències personals de gran valor, però també és un patrimoni del qual pots treure’n profit.

Un dels primers estudis que farem serà avaluar el lloguer que pots treure’n segons les tendències del mercat.

2. Posar a punt la teva residència per llogar-la aquest estiu

 

Després de l’hivern, les segones residències s’han de posar a punt per la falta d’habitabilitat durant els mesos de fred. Posar a punt una casa o apartament per a llogar-la durant la temporada d’estiu és una tasca que requereix d’un llistat de temes a comprovar.

La nostra experiència amb els clients ens permet assessorar-te en com ha d’estar preparada una casa per a rebre clients durant la temporada d’estiu.

Humitats, comprovació de circuits, aparells elèctrics, electrodomèstics… tot ha d’estar en ple funcionament. Si ho necessites, tenim a la teva disposició un equip de tècnics que et poden facilitar la posada a punt de l’equipament del teu apartament o casa perquè estigui a punt per llogar aquest estiu.

3. Una oportunitat per renovar l’aspecte de la teva casa o apartament de lloguer vacacional

Un dels motius pels quals els propietaris volen llogar la seva residència és per treure’n un benefici extra i poder-lo reinvertir en la pròpia casa. És a dir, per fer-ne un restyling a nivell de decoració i interiorisme.

Sigui per gaudir tu mateix de la teva residència, o per poder llogar-la amb més facilitat, el home staging és un servei molt demandat i a Finques Cel Blau el posem a la disposició dels nostres propietaris.

És, en definitiva, una oportunitat per estrenar una casa nova.

4. Despreocupar-te de totes les gestions del lloguer vacacional de la teva casa o el teu apartament

 

Aquest sol ser el principal motiu pel qual ens contacten els nostres propietaris a l’hora de llogar la seva casa o apartament. Quins són els avantatges que t’oferim a Finques Cel Blau?

La tranquil·litat de saber que la gestió amb els turistes està en mans d’un equip professional durant les 24 hores del dia. Des del check in fins al check out, tenim contacte directe amb els llogaters de casa teva: els rebem, els donem les instruccions, els proporcionem servei tècnic, en cas necessari, i gestionem les sortides. A part d’això, també ens encarreguem de la neteja de l’apartament.

5. Donem visibilitat a la teva residència d’estiu a les plataformes professionals internacionals

 

Per aconseguir la màxima visibilitat de la teva casa de lloguer, comptem amb plataformes professionals a nivell internacional que ens permeten arribar a un gran nombre de públic objectiu a la cerca d’una casa o apartament per llogar a l’estiu a la Costa Brava.

Per aquest motiu, les imatges que hem de tenir de la teva residència han de ser de la màxima qualitat i amb un aspecte immillorable. Durant la preparació de la propietat, preparem una sessió de fotos per a les plataformes, amb la possibilitat d’elaborar un book de fotos i de vídeos professionals que ens permetin, encara més, atreure reserves de bona qualitat.

En definitiva, cinc motius pels quals ens agradaria que deixessis a les nostres mans el lloguer vacacional de la teva residència aquest estiu. Volem que et relaxis i gaudeixis d’unes merescudes vacances, sabent que hi ha un equip professional darrera teu, gestionant i cuidant la teva propietat.

Si t’interessa rebre més informació, no dubtis en contactar-nos. Concerta una cita prèvia amb nosaltres a les nostres oficines de Sant Feliu de Guíxols o de S’Agaró.

5 motivos para alquilar tu residencia a la Costa Brava este verano con Finques Cel Blau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *